Het dashboard van uw auto bekleden

Denkt u eraan het dashboard van uw auto te laten bekleden? Dan zit u goed bij Qrosh in Maldegem, in de buurt van Brugge. Door onze jarenlange ervaring zijn onze medewerkers bedreven in het leggen van bekleding in uw auto. Of dat nu een oldtimer of een nieuwe auto is: wij staan klaar voor u!

Laat het dashboard van uw auto op een vakkundige manier bekleden

Zoekt u een bedrijf dat de restauratie van de bekleding in uw auto op een professionele manier uitvoert? Kom dan gerust eens langs bij ons. Bij ons kunt u terecht voor het bekleden van modern interieur in uw wagen. Hierbij kiest u bijvoorbeeld voor Alcantra-bekleding, dat de look en feeling heeft van suède en leer. Heeft u liever echt leer? Dan kiest u voor onze Bentley- of Connolly-leer of Nappa en Paloma leer. Naast het bekleden van het dashboard van een auto, zijn wij ook gespecialiseerd in het bekleden van vrachtwageninterieur, bootinterieur en zelfs de bekleding van vliegtuigen zijn geen probleem voor ons.

Doe een beroep op onze expertise

Wilt u een van onze diensten graag inschakelen of wilt u een offerte aanvragen voor onder andere het bekleden van het dashboard in uw auto? Bel dan naar het nummer 0032-466-104-592, stuur een e-mail naar het e-mailadres Info@qrosh.be of vul ons online contactformulier in. Dan koppelen wij zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie!

Neem direct contact op met QROSH