Softtop vervangen

Softtop vervangen

Wilt u de softtop van uw auto laten vervangen? Reken dan met een gerust hart op Qrosh uit Maldegem, in de buurt van Brugge. We hebben ruime ervaring met het vervangen of herstellen van kappen voor cabrio’s, open sportwagens of terreinwagens met zachte kap. We maken de kappen zelf op maat, met of zonder binnenbekleding, met zachte of glazen achterruit. We beschikken over een ruime keuze aan kleuren en materialen: sonnenland ,mohair, canvas of kunststof.

De softtop van uw auto laten vervangen

Indien u de softtop van uw auto wilt laten vervangen, denkt u best op voorhand even na over wat u wilt. Gaat u voor een stoffen kap of toch liever vinyl? Wilt u een vaste ruit of een die u kunt uitritsen? Informeer u voldoende over de mogelijkheden en welke softtop het best bij uw auto past. Vervolgens laat u bij ons een softtop op maat van uw auto plaatsen en vervangen we uw oude. 

Reken gerust op onze deskundigheid

De softtop van uw auto wilt laten vervangen, wij staan voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé juiste partij. Bij interesse contacteert u ons eenvoudig door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen.

GALERIJ