Voor uw auto-interieur de beste restauratie

Bent u voor uw auto-interieur op zoek naar een professionele restauratie? Dan zit u goed bij Qrosh uit Maldegem, bij Brugge. Wij zijn al meer dan twintig jaar ervaren in het restaureren van onder meer de bekleding in uw auto of ander voertuig. Wij vertellen u graag meer over wat de restauratie van de bekleding van uw auto.

Wij zorgen voor uw auto-interieur voor een degelijke restauratie

De restauratie van de bekleding van uw auto laat u best over aan een degelijke firma. Hierbij kiest u uit verschillende mogelijkheden, zoals Nappa leer of Palloma leer , Connolly-leer, simili of stof en nog allerlei andere opties. Wanneer u het restaureren van de bekleding van uw auto aan ons overlaat, bekijken we welke delen nood hebben aan een vervanging. Misschien kan de bekleding van uw stuurwiel of uw dashboard wel een herstelling gebruiken.

Voor deze diensten kunt u bij ons terecht

Wij zorgen niet alleen voor de restauratie van uw auto-interieur, maar voorzien nog tal van andere diensten. Zo schakelt u ons in voor het bekleden van modern interieur in onder meer uw jacht, vrachtwagen, mobilhome en ander voertuig. Naast het restaureren van de bekleding van uw auto, zit u bij ons ook goed voor het bekleden van vliegtuiginterieur. Wij zijn dus dé perfecte ervaren partij voor restauratie van uw auto-interieur!

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een restauratie van de bekleding van uw auto of wilt u ons inschakelen voor een andere dienst? Neem dan zeker vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het restaureren van de bekleding van uw auto. Dat doet u door te bellen naar nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op met QROSH