Alcantara als bekleding voor uw stuurwiel

Kiezen voor alcantara als bekleding voor uw stuurwiel, is kiezen voor een elegante uitstraling. Alcantara is een kunststof die sterk op suède lijkt, en lichter is dan echt leder. Daarnaast is het makkelijk te reinigen, is het een duurzame stof en werkt het brandvertragend.

Waarom u best alcantara kiest voor uw stuurwiel

Indien u graag uw stuurwiel laat bekleden, is alcantara een mooie optie. Het materiaal werd niet vervaardigd uit dierenhuid, waardoor het een duurzame en diervriendelijke optie is. Alcantara bestaat uit polyurethaan, polyester en microvezels en wordt vaak gebruikt voor een stuurwiel en dashboard en voor deurpanelen en zetels. Alcantara kan toegepast worden bij het bekleden van vrachtwageninterieur, mobilhome-interieur en nog veel meer. 

Kies de beste bekleding voor uw stuurwiel

Bent u geïnteresseerd in alcantara-bekleding voor uw auto of ander voertuig, of wilt u een beroep doen op onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U belt naar het nummer 0032-466-104-592, stuurt een e-mail naar het e-mailadres info@qrosh.be of u vult ons online contactformulier in. Bekijk ook alvast even ons aanbod in onze showroom.

Neem direct contact op met QROSH