Uw camper of caravan stijlvol laten stofferen?

Uw camper of caravan stijlvol laten stofferen?

Meer info

Heeft u recentelijk een camper of caravan aangeschaft en overweegt u een interieurupgrade? Het interieur, inclusief gordijnen, vloerbedekking, stoelbekleding en deurpanelen, draagt bij aan de unieke uitstraling van uw voertuig. Qrosh Stoffering is gespecialiseerd in het creëren van een persoonlijke sfeer. Met een breed scala aan hoogwaardige lederen en stoffen opties kunnen we het interieur volledig afstemmen op uw specifieke voorkeuren. In onze werkplaats kunt u de diverse mogelijkheden ontdekken en deskundig advies inwinnen over de beschikbare stoffen en leder.

Onze werkwijze voor het stofferen van campers en caravans is eenvoudig. Stuur ons een e-mail of een WhatsApp-bericht met uw vraag en een foto van de onderdelen die u (her)stoffering nodig hebben, inclusief de juiste maatvoering. Op basis daarvan geven wij een prijsindicatie. Als ons voorstel binnen uw budget past, komen we graag bij u langs om alles goed op te nemen en in te meten. Voor herstoffering van losse onderdelen kunt u deze ook bij ons brengen. Samen bepalen we de juiste bekleding uit ons ruime assortiment stoffen en leer, beschikbaar in diverse prijsklassen. Na akkoord ontvangt u een vaste prijsopgave inclusief materialen, arbeid en levertermijn.

Vaste afspraken, altijd in overleg en wij komen onze beloftes na. Wij zorgen ervoor dat de benodigde materialen voor uw project ruim voor de geplande week in onze werkplaats aanwezig zijn, inclusief de te bekleden stoffering. Deze kunnen we ophalen of u kunt ze zelf bij ons bezorgen. Als uw bedrijf gebruik wil maken van JW Stoffering, kunnen wij de werkzaamheden ook op locatie uitvoeren. De stoffering van campers en caravans starten we doorgaans op maandag om het gemis van uw voertuig tot een minimum te beperken. Tenzij anders overeengekomen of bij grootschaligere projecten, streven we ernaar de werkzaamheden in dezelfde week of de eerstvolgende week af te ronden.

Ontdek ons ruime aanbod

Bent u geïnteresseerd in het bekleden van het interieur van uw Camper of bent u eerder op zoek naar mogelijkheden om uw Camper ? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U belt dan naar het nummer  0032-466-104-592, stuurt u een e-mail naar het e-mailadres Info@qrosh.be of vult u ons contactformulier in.