Het bekleden van het interieur van uw oldtimer

OLDTIMER INTERIEUR

Meer info

Een van de hoofdbezigheden van Qrosh uit Maldegem, bij Brugge, is het vernieuwen van interieurs voor classic cars en oldtimers. We beseffen dat elke auto uniek is en in overleg met u willen we de correcte stijl bepalen en uitvoeren. Ook voor herstellingen en vervangingen van uw huidige bekleding zit u bij ons op de juiste plaats.

Wat u kunt verwachten bij het bekleden van het interieur van uw oldtimer

Onze diensten omvatten het herstofferen, herstellen of renoveren van autozetels en deurpenelen in leer (Connolly-leer, Bentley-leer of een ander merk), stof of kunstleer. Verder maken we tapijten op maat, bekleden we stuurwielen en dashboards van auto’s en bekleden we zijpanelen, hoedenplanken, hemelbekleding en nog veel meer. kortom, we renoveren en bekleden volledig het interieur van een oldtimer en classic cars en restaureren de bekleding van uw auto. Met onze ervaring van meer dan twintig jaar staan we garant voor onze diensten en bezorgen we uw klassieke wagen een nieuwe, elegante uitstraling met een modern interieur.

Ontdek ons ruime aanbod

Bent u geïnteresseerd in het bekleden van het interieur van uw oldtimer? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U belt dan naar het nummer 0032-466-104-592, stuurt u een e-mail naar het e-mailadres Info@qrosh.be of vult u ons contactformulier in.

GALERIJ

12