Connolly-leer

Connolly-leer is perfect voor de zetels in uw auto of ander voertuig. Het merk gaat al sinds 1878 mee en staan bekend om hoge kwaliteit. De stoelen in het Britse Lagerhuis zijn bekleed met Connolly-leer, net als de stoelen in de voertuigen van de koninklijke familie. Dat is dan ook het bewijs waarom u best voor dit authentieke merk kiest.

Connolly-leer in uw auto

Connolly is een opmerkelijk Brits merk met een geschiedenis van 140 jaar. Opgericht in 1878 als een bescheiden familiebedrijf van zadelmakers en schoensmeden, evolueerde het mee met de auto-industrie en werd het een wereldwijd gerenommeerde leverancier van hoogwaardig leer voor auto-interieurs.

 

De essentie van Connolly is altijd nauw verbonden geweest met klassiek autoracen en toeren, gekoppeld aan Britse knowhow, vakmanschap en humor. Gedurende meer dan een eeuw heeft het merk leer geleverd voor stoelen in iconische auto’s zoals Rolls Royce, Bentley, Jaguar en Aston Martin. De autogeschiedenis blijft voortleven via Connolly Brothers (Curriers), een licentiebedrijf gerund door Jonathan Connolly, een huidig familielid.

 

De unieke interieurs van Connolly worden nog steeds gewaardeerd door eigenaren van klassieke auto’s en zijn te vinden in nieuwe Ferrari’s en speciale edities zoals de gelimiteerde Jaguar E-Type. Buiten de auto-industrie is Connolly-leer ook gebruikt in bekende Britse instellingen, waaronder het House of Commons (groen), House of Lords (rood), British Library-bureaus, de iconische Eames-fauteuil, Concorde en zelfs de Queen’s Coronation-coach.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we modern interieur met Connolly leer voor u realiseren.

Kies voor het merk Connolly

Wilt u ook profiteren van de kwaliteit van Connolly-leer bij het bekleden van het interieur van uw oldtimer of ander voertuig? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Bel naar het nummer 0032-466-104-592, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@qrosh.be of vul ons online contactformulier in. Bekijk ook alvast even onze showroom, om inspiratie op te doen!

Neem direct contact op met QROSH