Connolly-leer

Connolly-leer is perfect voor de zetels in uw auto of ander voertuig. Het merk gaat al sinds 1878 mee en staan bekend om hoge kwaliteit. De stoelen in het Britse Lagerhuis zijn bekleed met Connolly-leer, net als de stoelen in de voertuigen van de koninklijke familie. Dat is dan ook het bewijs waarom u best voor dit authentieke merk kiest.

Connolly-leer in uw auto, vrachtwagen of ander voertuig

Connolly is een van de bekendste leerfabrikanten in Engeland en behoort tot de top in de sector. Connolly-leer is dus de beste optie voor het bekleden van uw vrachtwageninterieur of auto-interieur. Ook wanneer u uw bootinterieur wilt bekleden en elegantie wilt toevoegen aan uw yacht, is dit merk een mooie optie. Zelfs motorzetels krijgen een stoer karakter door Connolly-leer. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we modern interieur voor u realiseren.

Kies voor het merk Connolly

Wilt u ook profiteren van de kwaliteit van Connolly-leer bij het bekleden van het interieur van uw oldtimer of ander voertuig? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Bel naar het nummer 0032-466-104-592, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@qrosh.be of vul ons online contactformulier in. Bekijk ook alvast even onze showroom, om inspiratie op te doen!

Neem direct contact op met QROSH