REINIGEN EN ONTGEUREN

Meer info

Dieptereiniging autozetels
Hebt u een tweedehands wagen aangekocht en is het interieur vervuild?
Is uw eigen wagen dringend toe aan een grondige opfrisbeurt?
Wilt u een wagen verkopen aan een interessante prijs maar zijn er een muffe geur in het interieur? Bij Qrosh interieur kan u terecht voor een professionele industriële autoreiniging. Het resultaat is een frisse, schitterende wagen die zo uit de showroom lijkt weggereden!

Firmawagens & bedrijfsvoertuigen
Hebt u een firmawagen overgenomen en is het interieur vervuild? Een industriële stoomreiniging verwijdert allerhande vlekken uit autozetels, vloer, dakhemel, kofferruimte, enz. Het interieur oogt niet enkel splinternieuw, het ruikt tevens als nieuw dankzij een ozonbehandeling.

Onze extractor reinigt uw zetels tot in de diepste vezels. Dieptereiniging / interieurreiniging
Bij een dieptereiniging wordt het interieur van uw wagen volledig onder handen genomen. Met behulp van een extractor worden zelfs de hardnekkigste vlekken uit uw auto zetels en bekleding verwijderd. Indien de zetels extreem vuil zijn dan demonteren we ze uit het voertuig. Zo kunnen we zelfs de kleinste hoekjes bereiken. met als resultaat een optimale reiniging. Ook het tapijt, de matten en de bekleding van uw koffer kunnen (indien u dat wenst) grondig gereinigd worden met de extractor. Op zoek naar dieptereiniging voor zetels of tapijten? 

Lederen interieur
Indien u een lederen interieur heeft, kan u kiezen voor het reinigen & opnieuw voeden voor een zacht en soepel resultaat. Het tapijt, de matten, en kofferbekleding kunnen eveneens gereinigd worden.

Onaangename geuren verwijderen uit uw auto met een ozonbehandeling

Hangt er in uw auto een sigarettengeur of een andere onaangename geur? Zelfs het grondig reinigen van uw wagen is soms niet voldoende. De geuren bevinden zich in de diepste vezels van het interieur van uw auto. Met een ozonbehandeling worden deze vieze luchtjes geneutraliseerd en ruikt uw wagen weer als nieuw.

Hoe gaat een ozonbehandeling in zijn werk?

Bij een ozonbehandeling wordt een ozon generator gedurende minimaal 1 uur in de wagen geplaatst. Dit toestel zet de zuurstof uit de omringende lucht om in ozon. De gegenereerde ozon deeltjes verspreiden zich tot in de kleinste hoekjes van uw wagen. De ozonmoleculen binden zich aan micro-organismen zoals virussen, schimmels en bacteriën en neutraliseren deze. Hierdoor vallen deze uit elkaar in CO2 en water en bent u verlost van de geur die ze verspreiden. Kortom, na een ozonbehandeling van uw auto zal het interieur niet alleen frisser ruiken, maar ook aanzienlijk hygiënischer en gezonder zijn. Echter heeft de geurbehanding wel een desinfecterende en ontgeurende werking, maar reinigt niet. Daardoor kunnen vieze geurtjes die diep in het textiel zitten na enkele weken terugkeren. Het is daarom aan te raden om samen met de geurbehandeling ook een dieptereiniging te laten uitvoeren.

sigaretten geur verwijderenSigaretten geur verwijderen

Sigarettenrook is een van de meest voorkomende oorzaken van geuren in het textiel van uw wagen. Heeft u de bedrijfswagen van een rokende collega gekregen? Of wenst u de wagen nog te reinigen voor u hem verkoopt. Dan is een ozonbehandeling de juiste keuze. Wanneer de wagen geen rookgeur meer heeft zal deze veel vlotter verkopen.

 

Ozon

Ozon is een gas dat aanwezig is in de atmosfeer. Een ozonmolecule bestaat uit 3 atomen zuurstof (chemische formule O3), in tegenstelling tot de gewone moleculaire zuurstof (O2) die uit slechts twee atomen bestaat. Ozon heeft een typische geur die ook waar te nemen valt bij elektrische ontladingen (in bijvoorbeeld oude kopieerapparaten). Een ozongenerator kan door gebruik te maken van electrolytische ontladingen zuurstof (O2) omzetten in ozon.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Prijzen
De prijs voor een opdracht is sterk afhankelijk van het type voertuig . Ook de producten kunnen verschillen per opdracht. Wil je graag een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waar en wanneer
Wij bieden onze diensten 7/7 aan. Maak tijdig een afspraak zodat we u kunnen opnemen in ons schema. Meer weten? Contacteer ons

Hoe lang duurt een behandeling
De duurtijd van een behandeling hangt vaak af van de graad van verontreiniging en het type behandeling dat het best bij uw wagen past.