Uw Bentley en het leer ervan

Wilt u uw Bentley voorzien van prachtig leer? Dan zit u goed bij Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge. Bij ons heeft u keuze uit verschillende kleuren en maten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé beste partij om uw Bentley te voorzien van prachtig leer. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Voor uw Bentley zorgen wij voor prachtig leer

Bentley voorziet een ruim assortiment aan kleuren wanneer u voor leer kiest. Zo is er Bentley Hotspur, een elegante rode kleur en Bentley Highland Hare, een tint met zwart en nog veel meer. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de rest. U kunt bij ons terecht voor autozetels op maat en we herstellen eventuele schade aan uw autozetels. Uw interieur op een moderne manier bekleden, daar staan wij garant voor. Bent u eerder op zoek naar Connolly-leer in plaats van leer voor uw Bentley of wilt u een beroep doen op onze andere diensten? Dan staan wij steeds voor u klaar. Datzelfde geldt overigens ook wanneer uw auto-interieur een restauratie nodig heeft.

Vraag om meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het leer dat Bentley aanbiedt? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op met QROSH