Autozetels op maat

Wilt u autozetels op maat laten maken? Dan kunt u terecht bij Qrosh uit Maldegem, bij Brugge. Het is belangrijk dat u comfortabel in uw wagen zit, zodat u pijnlijke spieren of rugklachten effectief kunt vermijden. De ergonomische zetels worden volledig naar uw wensen en behoeften aangepast, om een optimaal rijcomfort te garanderen.

Wij maken uw autozetels op maat

Ongeacht uw lichaamslengte, -bouw en gewicht, wij zorgen voor autozetels op maat. Het is belangrijk om een juiste rijhouding te hebben, zodat u uw schouders, rug en nek niet in gevaar brengt. Dat doet u door autozetels op maat te laten installeren in uw wagen. U kunt kiezen uit stoffen autozetels of in leder,  Ook voor het bekleden van modern interieur in uw auto, rekent u op ons. Datzelfde geldt wanneer u uw vrachtwageninterieur wilt laten bekleden.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze autozetels op maat of zoekt u een specifiek merk, zoals Recaro-stoelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen voor het bekleden van uw modern interieur. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen. 

Neem direct contact op met QROSH