Alcantara-bekleding

Wilt u graag alcantara-bekleding toepassen in uw auto? Dan zit u op de juiste plaats bij Qrosh in Maldegem, in de omgeving van Brugge. De stof is lichter dan leer en heeft enkele handige  eigenschappen. Zo is het duurzaam, sterk, eenvoudig te reinigen en brandvertragend.

Kom meer te weten over alcantara-bekleding

Alcantara-bekleding wordt voornamelijk voor de bekleding van de deurpanelen, het stuurwiel en het dashboard van een vrachtwagen of auto gebruikt. Ook wanneer u autozetels op maat wilt laten maken, is alcantara-bekleding een goede optie. Alcantara wordt niet gemaakt van dierenhouden en is een kunststof die vaak gebruikt wordt als alternatief voor suède. alcantara-bekleding is een mooie keuze indien u uw interieur modern wilt laten bekleden. Of u nu op zoek bent naar bekleding voor uw vrachtwageninterieur, wageninterieur, mobilhome-interieur of een ander voertuig, wij beschikken over verschillende mogelijkheden voor u.

Ontdek onze diensten

Bent u geïnteresseerd in het laten aanbrengen van alcantara-bekleding of wilt u uw auto-interieur laten restaureren? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op. U belt naar het nummer 0032-466-104-592, stuurt een e-mail naar het e-mailadres info@qrosh.be of u vult ons online contactformulier in. Dan koppelen wij zo snel mogelijk naar u terug met de verschillende mogelijkheden.

Neem direct contact op met QROSH