Voor het dashboard van uw vrachtwagen de juiste bekleding

Bent u voor het dashboard van uw vrachtwagen op zoek naar mooie bekleding? Dan zit u goed bij Qrosh uit Maldegem, in de buurt van Brugge. We beschikken over tal van materialen die u kunt gebruiken bij het bekleden van uw vrachtwagen, auto of ander voertuig. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Wij zorgen voor het dashboard van uw vrachtwagen voor de beste bekleding

Bij de bekleding van het dashboard van uw vrachtwagen heeft u keuze uit echte leer, alcantara-bekleding, simili-bekleding en nog veel meer! Bij het bekleden van modern interieur in uw vrachtwagen gaan we steeds zorgvuldig te werk en we zorgen ervoor dat al uw wensen en behoeften bevredigd worden. Naast bekleding voor het dashboard van uw vrachtwagen, kunt u ook een beroep doen op ons voor het bekleden van het gehele vrachtwageninterieur.

Neem contact met ons op

Wilt u graag het dashboard van uw truck voorzien van bekleding op maat? Of heeft u vragen over andere diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op met QROSH