Stuurwiel laten bekleden

Wilt u graag uw stuurwiel laten bekleden? Dan zit u goed bij Qrosh uit Maldegem, in de buurt van Brugge. We zijn al meer dan twintig jaar ervaren in het bekleden van voertuigen, zoals vrachtwagens, oldtimers, mobilhomes en zelfs vliegtuigen. Daarnaast voeren we ook restauraties en herstellingen uit.

Alle onze mogelijkheden om uw stuurwiel te laten bekleden

Indien u graag uw stuurwiel wilt laten bekleden, beschikken wij over verschillende mogelijkheden. Zo bieden we diverse materialen aan, zoals alcantara, carbon en (kunst)leer. Door de jaren heen kan uw stuur verslijten. De oorzaak hiervan is veelvuldig gebruik of wanneer uw auto te lang onder de zon heeft gestaan. Wij raden dan ook aan om uw stuurwiel tijdig te laten herstellen of vervangen. Hiervoor kunt u eenvoudig bij ons terecht, alsook voor het bekleden van modern interieur. Dat geldt voor nieuwe wagens én wanneer u het interieur van uw oldtimer wilt bekleden.

Schakel onze expertise in

Bent u geïnteresseerd in het laten bekleden van uw stuurwiel of wilt u ons inschakelen voor een restauratie van uw auto-interieur? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@qrosh.be of door ons contactformulier in te vullen. 

Neem direct contact op met QROSH