Stoffen bekleding voor uw auto

Bij Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge, biedt verschillende soorten stoffen bekleding voor de zetels van onder andere uw auto, aan. Ook wanneer u op zoek bent naar bekleding voor onder meer het dashboard van uw vrachtwagen of het stuurwiel van uw boot, zit u bij ons op de juiste plaats.

Verschillende soorten bekleding voor uw wagen of ander voertuig

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan stoffen bekleding voor onder meer de zetels van uw auto en andere voertuigen. Zo beschikken we over alcantara-bekleding, dat een mooi alternatie voor suède is. Wij zijn overigens niet enkel in de stoffen bekleding van zetels in uw auto gespecialiseerd, wij nemen graag ook het bekleden van uw bootinterieur, mobilhome-interieur, vliegtuig-interieur en nog veel meer onder handen. Daarnaast staan wij in voor een volledige restauratie van het interieur van uw auto, vrachtwagen of ander voertuig. Voor het bekleden van modern interieur, zijn wij dé perfecte partij voor u.

 

Ontdek onze mogelijkheden

Heeft u graag ondersteuning bij het kiezen van de stoffen bekleding van uw zetels in uw auto of wilt u een beroep doen op een van onze andere diensten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen. 

Neem direct contact op met QROSH