Simili-bekleding

Wilt u simili-bekleding bestellen voor het interieur van uw wagen? Neem dan een kijkje in de showroom van Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge. We beschikken over tal van verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen indien u simili-bekleding wilt aankopen.

Simili-bekleding in uw wagen en andere voertuigen

Simili-bekleding, of kunstleer, is een mooie toepassing voor het interieur van uw auto, boot of ander voertuig. Kunstleer heeft tal van voordelen, het is gemakkelijker in het onderhoud en ook beter schoon te houden dan echt leer. Ook laat het geen vocht door en zijn haren van eventuele huisdieren makkelijk te verwijderen. Het is dus de ideale keuze voor bijvoorbeeld uw vrachtwageninterieur. Wist u overigens dat wij ook instaan voor het bekleden van mobilhome-interieur en zelfs voor het bekleden van vliegtuigen? Door onze jarenlange ervaring in het bekleden van modern interieur zijn wij dé experten voor u.

truck-binnenkant
truck-dashboard

Bekijk ons ruime assortiment

Bent u benieuwd naar de bekleding die we aanbieden? Of wilt u meer te weten komen over onze andere diensten, zoals de restauratie van uw auto-interieur? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op met QROSH