Mobilhome-interieur bekleden

Wilt u graag uw mobilhome-interieur laten bekleden? Dan is Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge, de perfecte partner voor u. Bij ons kiest u uit verschillende materialen, stoffen en kleuren. Wij werken enkel met de meest kwaliteitsvolle materialen, zodat u nog jaren genot heeft van het bekleden van uw kamperinterieur. Klanttevredenheid is immers een prioriteit die we hoog in het vaandel dragen.

Laat ons uw mobilhome-interieur bekleden

Is uw kamperinterieur dringend aan vernieuwing toe en wilt u deze laten bekleden door een professional? Kijk dan in ons ruime assortiment aan mogelijkheden. Hier vindt u onder meer prachtig Connolly-leer, Bentley-leer, alcantara-bekleding, simili-bekleding en nog veel meer. Wij zorgen tijdens het bekleden van uw mobilhome-interieur voor een geheel nieuwe en frisse look. Wij zijn immers al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het bekleden van vrachtwageninterieur, auto-interieur, bootinterieur, mobilhome-interieur en andere voertuigen. Zelfs het bekleden van vliegtuiginterieur behoort, naast kamperinterieur, tot ons takenpakket. Daarom zijn wij hét bedrijf voor het bekleden van modern interieur.

truck-binnenkant
truck-dashboard

Vraag naar meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het bekleden van uw kamperinterieur? Of heeft u vragen over onze vele andere diensten, zoals de restauratie van auto-interieur of het op maat maken van autozetels? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug met de mogelijkheden. Bekijk ook alvast even onze showroom om inspiratie op te doen.

Neem direct contact op met QROSH