Recaro-stoelen bekleden

Zoekt u een betrouwbare manier om uw Recaro-stoelen te bekleden? Dan is Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge, het bedrijf dat u nodig heeft. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bekleden van allerlei voertuigen. Lees hieronder meer over de diensten waarvoor u een beroep op ons kunt doen.

Uw Recaro-stoelen met een gerust hart laten bekleden

Indien u kiest om uw Recaro-stoelen door ons te laten bekleden, kiest u voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn ervaren in het bekleden van allerlei modern interieur. Bij ons kiest u uit tal van mogelijkheden. Zo beschikken we over simili-bekleding, alcantara-bekleding, echte leer en nog veel meer. Bij al onze diensten staat klantvriendelijkheid steeds voorop en doordat wij enkel met de allerbeste materialen werken, heeft u nog jaren genot van uw bekleding.

Laat uw stoelen vandaag nog bekleden

Wilt u graag uw Recaro-stoelen laten bekleden of wilt u gebruik maken van onze andere diensten, zoals een volledige restauratie van uw auto-interieur? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Neem direct contact op met QROSH