Voor uw bekleding de juiste herstelling

Heeft u schade opgemerkt aan de bekleding van uw voertuig en heeft u hiervoor een herstelling nodig? Dan is Qrosh de perfecte partij voor u. Wij zijn gevestigd in Maldegem, in de omgeving van Brugge en zijn al jaren gespecialiseerd in onder meer stoelherstelling. Ook voor het bekleden van zetels, dashboards, stuurwielen en nog veel meer.

Laat uw vrachtwageninterieur door ons bekleden

Plekken, gaten of doorgezeten schuimdelen in uw auto wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Voor deze stoelherstelling of de herstelling van uw bekleding aan uw dashboard, stuurwiel of een ander onderdeel, zijn wij dan ook dé perfecte partner voor u. Wij vervangen de schade aan uw stoffen bekleding in een handomdraai. Hierbij kiest u uit verschillende materialen, zoals Connolly-leer, Bentley-leer, alcantara-bekleding, simili-bekleding en nog veel meer. Wij staan niet enkel in voor een herstelling van de bekleding van uw auto, maar nemen ook uw vrachtwageninterieur, mobilhome-interieur en veel meer onder handen. Ook voor het bekleden van uw bootinterieur zit u op de goede plaats bij ons. Wij verzorgen het bekleden van modern interieur tot in de puntjes.

Laat uw stoelherstelling aan ons over

Schakel ons met een gerust hart in voor de herstelling van uw bekleding. Ook voor andere diensten, zoals het bekleden van motorzetels, zit u goed bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op. . Bel naar het nummer 0032-466-104-592, stuur een e-mail naar het e-mailadres Info@qrosh.be of vul ons online contactformulier in. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie in verband met uw stoelherstelling of de herstelling van andere bekleding in uw voertuig.

Neem direct contact op met QROSH