Motorzetels bekleden

Wilt u graag uw motorzetels laten bekleden? Dan zit u op de juiste plaats bij Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bekleden van verschillende voertuigen, van motors tot auto’s, mobilhomes en zelfs vliegtuigen. Lees hieronder meer over wie we zijn en wat we doen.

Laat uw motorzetels door ons bekleden

We beschikken over verschillende materialen om uw motorzetels te bekleden. Zo kiest u uit alcantara-bekleding, Connolly-leer, Bentley-leer en nog veel meer mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u een moderne bekleding krijgt en uw motor er weer als nieuw uitziet. Zijn het niet uw motorzetels die u wilt laten bekleden, maar bijvoorbeeld uw bootinterieur? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat uw vrachtwageninterieur bekleedt? Voor dat en nog veel meer kunt u met een gerust hart op ons vertrouwen. Wij bekleden een heel interieur, van de bekleding van zetels tot en met het bekleden van een stuurwiel.

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u geïnteresseerd in het laten bekleden van motorzetels? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom en neem contact met ons op voor een afspraak. U belt naar het nummer 0032-466-104-592, stuurt een e-mail naar het e-mailadres Info@qrosh.be of vult ons online contactformulier in. 

Neem direct contact op met QROSH