Vrachtwageninterieur bekleden

Wilt u graag uw vrachtwageninterieur bekleden? Dan zit u zeker goed bij Qrosh uit Maldegem, bij Brugge. Door het interieur van uw vrachtwagen volledig op maat te laten maken, voelt u zich helemaal thuis. Ook voor herstellingen of vervangen van uw huidige vrachtwageninterieur zit u goed bij ons.

Laat uw vrachtwageninterieur door ons bekleden

Als vrachtwagenchauffeur zit u ongetwijfeld vaak in uw truck. Door uw vrachtwageninterieur volledig naar uw wensen te laten bekleden, zit u comfortabel en geniet u van optimaal comfort. Bij ons is het mogelijk om de cabine volledig te laten ontwerpen en in te richten. Denkt u hierbij maar aan stoelbekledingen, vloerbekleding en gordijnen. Ook voor de bekleding van het dasboard van uw vrachtwagen zit u op de juiste plaats bij ons. Zo kiest u bij ons onder meer voor alcantara-bekleding of echte leer en simili. Wij streven er steeds naar om u te voorzien van aangenaam en modern interieur, waar u nog jarenlang van profiteert.

Bekijk ons ruime assortiment

Heeft u interesse in het bekleden van uw vrachtwageninterieur? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat doet u door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen. Bekijk gerust ook al even het aanbod in onze showroom ter inspiratie.

Neem direct contact op met QROSH