Softtop op maat

Wilt u softtop op maat laten maken voor uw auto? Doe dan een beroep op Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge. Bij het maken van een softtop op maat houden we steeds rekening met uw wensen en behoeften. We vinden de tevredenheid van onze klanten immer belangrijk, in hun belang en in het belang van onze onderneming.

Zo gaan we te werk bij het maken van een softtop op maat

Wanneer we een softtop op maat van uw wagen maken, beginnen we bij het bespreken van uw wensen. Welke stof wilt u, welke kleur, wat zijn de technische mogelijkheden en ga zo maar verder. Vervolgens stellen onze medewerkers een plan op. Na goedkeuring van u, vervangen we uw huidige softtop door de nieuwe. Zo rijdt u in een handomdraai weer rond met een gloednieuw dak! Wilt u nog een beroep doen op onze andere diensten, zoals de restauratie van uw auto-interieur? Dan kunt u voor dat en nog veel meer bij ons terecht.

Maak eenvoudig een afspraak

Bent u geïnteresseerd in een softtop op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen.

 

Neem direct contact op met QROSH