Pagode-interieur bekleden

Wilt u graag uw Pagode-interieur laten bekleden? Dan zit u bij Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge, op de juiste plek. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bekleden van oldtimers, nieuwe wagens en andere voertuigen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en diensten die we aanbieden.

Laat uw Pagode-interieur door ons bekleden

Indien u graag uw Pagode-interieur laat bekleden, heeft u bij ons tal van mogelijkheden. Zo beschikken wij over Connolly-leer, alcantara-bekleding, simili-bekleding en nog veel meer. Bovendien restaureren wij ook uw auto-interieur en herstellen we eventuele schade, indien u dat wenst. Is uw softtop op maat bijvoorbeeld aan vervanging toe? Dan staan wij graag voor u klaar. U wilt uiteraard nog jaren genot van het interieur van uw oldtimer. Schakel daarom ons gerenommeerde bedrijf in om uw Pagode-interieur te bekleden. Datzelfde geldt overigens ook wanneer u graag uw vrachtwageninterieur of bootinterieur wilt bekleden.

Kies de beste bekleding voor uw stuurwiel

Bent u geïnteresseerd in het bekleden van uw Pagode-interieur of wilt u een beroep doen op onze andere diensten, zoals het bekleden van motorzetels? Dan zijn wij het bedrijf dat u zoekt. Contacteer ons vandaag nog en laat het bekleden van uw modern interieur aan ons over. Bel naar het nummer stuur een e-mail naar het e-mailadres info@qrosh.be of vul ons online contactformulier in.

Neem direct contact op met QROSH