Vliegtuiginterieur bekleden

Zoekt u een firma om vliegtuiginterieur te laten bekleden? Dan zit u goed bij Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge. We zijn al jaren gespecialiseerd in het bekleden van vliegtuiginterieur, zoals stoelen, vloerbedekking en deurpanelen en nog veel meer. We hechten bijzonder aan de tevredenheid van onze klanten, in hun belang en in het belang van onze onderneming.

Laat uw vliegtuiginterieur door ons bekleden

Wanneer u ervoor kiest uw vliegtuiginterieur door ons te laten bekleden, kiest u voor kwaliteit. We gebruiken immers tijdens het bekleden van uw vliegtuiginterieur alleen de beste materialen voor een fraai resultaat op lange termijn. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten bekleding, van Connolly-leer tot  Abassador leer en nog veel meer. U doet overigens niet alleen voor uw vliegtuiginterieur een beroep op ons, ook voor het bekleden van uw vrachtwageninterieur zijn wij de perfecte partij voor u. 

Kies voor ons vakmanschap

Heeft u vragen omtrent het bekleden van vliegtuiginterieur  Neem dan snel contact met ons op. Bel naar het nummer 0032-466-104-592, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@qrosh.be of vul ons contactformulier in.

Neem direct contact op met QROSH