Wandbekleding voor uw auto

Bij Qrosh uit Maldegem, in de omgeving van Brugge, vindt u verschillende soorten wandbekleding voor uw auto. We beschikken over allerlei kleuren en materialen, van vinyl tot leder en kunstleer. Doordat wij enkel met de beste materialen werken, geniet u nog jaren van de wandbekleding in uw auto.

De beste wandbekleding voor uw auto vindt u bij ons

Bij ons kiest u uit verschillende stoffen voor de bekleding van uw auto, zoals Connolly-leer, Bentley-leer, Alacantra-bekleding en nog veel meer. Naast wandbekleding voor uw auto, zorgen wij ook onder andere ook voor autozetels op maat. Zelfs uw stuurwiel kunt u laten bekleden door ons. Wilt u uw auto volledig laten aanpakken? Dan schakelt u ons in voor de restauratie van uw auto-interieur. Niet enkel de wandbekleding voor uw auto regelen wij voor u, u kunt bij ons ook terecht voor het bekleden van uw vrachtwageninterieur en andere voertuigen.

Doe een beroep op ons

Bent u geïnteresseerd in wandbekleding of wilt u ons inschakelen voor ander modern interieur? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar 0032-466-104-592, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres Info@qrosh.be of door ons online contactformulier in te vullen. 

Neem direct contact op met QROSH